Smålands Vassklippning

Om oss

Sedan 2016

Om Smålands Vassklippning

Smålands vassklippning är en del av Lanttjänst Eksjö AB som etablerades 2016.

Vi har flera års erfarenhet inom personaluthyrning samt uppdrag inom tyngre specialfordon för lantbruk, våtmark och markbearbetning. Huvudsakligen tar vi uppdrag i Småland med omnejd men tar även större åtaganden på andra orter i landet.

Under sommaren är det vassuppdragen som dominerar vår verksamhet men våra fordon passar även bra till att använda som plattformar för att nå platser som i normala fall kan vara mycket besvärliga att nå, till exempel provtagning, underhåll och inventering av våtmarker.

Välkommen att kontakta oss  för mer information. Smålands vassklippning använder sig enbart av svensktillverkade vassklippare från Truxor serien som tillverkas i Dorotea.

 
 

Maskinpark

Vårt amfibiefordon Truxor T20 är en vassklippare med en 24,8 hk motor som uppfyller de senaste miljökraven (2021). T20 är idealisk för vassklippning och uppsamling av vattenväxter men går även att modifiera för andra uppdrag.

Vi som företag strävar efter att ha en så tydlig kommunikation som möjligt om vad vi levererar och erbjuder innan själva uppdraget åtages. Vi önskar att du som kund ska känna trygghet i att du får det resultat du önskat dig, utan överraskningar kring kostnad och kvalitet på arbetet som utförs.

Vill du veta mer om våra tjänster eller hur du skulle kunna få en vackrare vattenspegel, tveka inte att ta kontakt med oss.