Om företaget, Smålands Vassklippning

Smålands vassklippning är en del av Lanttjänst Eksjö AB som etablerades 2016. Vi har flera års erfarenhet inom personaluthyrning samt uppdrag inom tyngre specialfordon för lantbruk, våtmark och markbearbetning. Huvudsakligen tar vi uppdrag i Småland med omnejd men tar även större åtaganden på andra orter i landet.

 

Under sommaren så är det vassuppdragen som dominerar vår verksamhet såsom vassklippning, men våra fordon passar även bra till att använda som plattformar för att nå platser som i normala fall kan vara mycket besvärliga att nå för tex provtagning, underhåll och inventering av tex. våtmarker. Välkommen att ta kontakt med oss för mer information. Smålands vassklippning använder oss enbart av svensktillverkade vassklippare från Truxor serien som tillverkas i Dorotea.

Vårt amfibiefordon Truxor T20 är en vassklippare med en 24,8 hk motor som uppfyller de senaste miljökraven (2021). T20 är idealisk för vassklippning och uppsamling av vattenväxter men går även att modifiera för andra uppdrag.

Vi som företag strävar efter att ha en så tydlig kommunikation som möjligt om vad vi levererar och erbjuder innan själva uppdraget åtas. Vi önskar att du som kund ska känna en trygghet i att du ska få det resultat du önskat dig, utan överraskningar kring kostnad och kvalitet på arbetet. Vill du veta mer om våra tjänster eller hur du skulle kunna få en vackrare vattenspegel, tveka inte att ta kontakt med oss.

  • vassklippare
  • vassklippare
  • vassklippare